У Сумах чоловік побив ногами до напівсмерті ветерана АТО, що заступився за дівчат. Кадри 18+



У Сумах чоловік чіплявся до двох жінок у парку і побив ветерана АТО Єгора, який хотів заступитися за них. Коли потерпілий уже лежав на землі без тями, чоловік став знімати його на камеру та знущатися.

Пише - джерело.

Як пише “Союз ветеранів війни з Росією” у Facebook, зловмисник також, попередньо, застосував силу до однієї з дівчат, вдаривши її в ногу. Між ним і ветераном АТО виникла словесна перепалка, і коли останній пішов, порушник ударив опонента зі спини.

Місцевий портал “0542.ua” опублікував фото та відео з імовірним нападником. За даними журналістів, чоловік вдарив учасника бойових дій головою об плитку, завдавав ударів ногами.

Після цього він вирішив зняти постраждалого на мобільний телефон і кричав: “АТОвець, який “ви**бувався”, кричав “я герой”! Ви подивіться на це чмо!” У цей час дві жінки просили не бити лежачого.

Як повідомили “Укрінформу” у відділку комунікації поліції Сумської області, чоловіка 1983 року народження, сумчанина, було затримано на місці інциденту.

40-річний потерпілий відмовився від претензій до свого кривдника. “Він написав заяву про те, щоб не проводили будь-якої перевірки з цього приводу”, – розповіли в поліції. У підсумку нападника відпустили.


Читайте також:


Залишити коментар: