Кива видав ляп про “виїдене лице”. Відео



Народний депутат від ОПЗЖ Ілля Кива осоромився, коментуючи намір Спеціалізованої антикорупційної прокуратури конфіскувати в нього 1,2 млн доходу від жомової ями.

Пише - джерело.

Як повідомляє УНІАН, у коментарі журналістам Кива заявив, що позов САП є переслідуванням і тиском з боку влади.

“Дохід був офіційно зареєстрований, внесений до декларації, податки сплачені. А все інше – ось ця чехарда – не варте навіть виїденого лиця”, – сказав він.

Також нардеп обурився, що всі розмови про нього відбуваються тільки навколо жомової ями.

“І ви вибачте, я зараз поматюкався би”, – додав Кива.

Як повідомляв OBOZREVATEL, Спеціалізована антикорупційна прокуратура захотіла стягнути ймовірно необґрунтований дохід Киви від жомової ями на Полтавщині в сумі понад 1,2 млн гривень до державного бюджету.

Встановлено, що нардеп, незважаючи на те, що він не є власником жомової ями і не має правочинності щодо володіння, користування і розпорядження нею, передав вказане майно в оренду компанії з ознаками фіктивності. За таку оренду Кива отримав 1 242 236 гривень. Ще 10 тисяч грн були зараховані на його рахунок як комісійні за проведення безготівкових банківських операцій.

Раніше Bihus.Info з’ясував, що фірма, яка нібито орендувала жомову яму у Киви, фігурує в кримінальній справі як фіктивна, “а сама яма давно поросла бур’яном”.

У січні 2021 року журналісти-розслідувачі повідомили, що зазначена компанія була заснована жителем “ЛНР”, який симпатизує терористам. Її печатка була знайдена під час спецоперації СБУ з виявлення конвертаційного центру.


Читайте також:


Залишити коментар: