У Пізі батько забув однорічну дочку в авто і пішов на роботу



У Сан-П’єро-а-Градо, що в провінції Пізи , батько пішов на роботу, забувши свою однорічну дочку в машині на автостоянці компанії, розташованої по вулиці Ліворнезе. Чоловік усвідомив свою фатальну помилку тільки через кілька годин, коли мати маленької Джорджії подзвонила йому близько 15:00. Жінка приїхала забрати дитину з дитячого садка, розташованого по сусідству, але виховательки сказали, що дівчинка не приходила.

- джерело.

Дівчинка померла.

Батько миттєво вибіг за дочкою і викликав швидку, але дитина вже була мертвою. Дівчинка сиділа в дитячому автомобільному кріслі, і, швидше за все, померла від перегріву. Батько загиблої дівчинки, 40 років, працює інженером на заводі автомобільних запчастин “Континентал”. Прокуроратура Піза завела справу за звинуваченням у ненавмисному вбивстві і злочинній недбалості відносно чоловіка.

Трагедія вразила жителів провінції Пізи: міська влада навіть скасували свято в честь завершення реконструкції міських середньовічних стін, запланований на сьогодні, і мер Марко Філіппескі висловив співчуття сім’ї Джорджії від імені міста.


Читайте також:


Залишити коментар: