У Миколаєві з тролейбуса на ходу випала мама з 10-місячною дитиною в колясці



Вдень у четвер, 25 квітня, на проспекті Героїв Сталінграда (Україна) в Миколаєві з тролейбуса на ходу випала дівчина з немовлям, який сидів в колясці.

- джерело.

Дівчина їхала в тролейбусі № 9 по проспекту, з боку Інгульського мосту, в напрямку Тернівського кільця. На зупинці біля супермаркету «Метро» тролейбус зупинився, випускаючи з салону пасажирів.

Під час того, як молода мама разом з коляскою виходила з електротранспорту, водій почала рух, через що пасажирка з донькою випала на дорогу. В результаті події дівчина впала набік, коляска перекинулася, 10-місячну дівчинку від серйозних травм врятувало тільки те, що вона була пристебнута.

Очевидці на місце події викликали «швидку» і поліцію. Постраждалих для обстеження відвезли в медустанову.

І водій тролейбуса, і що знаходиться в ньому кондуктор стверджують, що вони не розуміють, як таке могло статися. – Машина простояла певний час, потім був звуковий сигнал … При цьому ніхто з пасажирів не крикнув, що там ще виходять , – розповіла « Новинам-N » водій тролейбуса.

Свідки події також відзначили, що водій вибачилася перед пасажиркою і просила постраждалу не викликати поліцію, щоб не зупиняти рух тролейбуса.


Читайте також:


Залишити коментар: