У Львові маршрутник викинув заплаканого школяра за борт: “Ідіот!”



Львові маршрутник відмовився перевозити школяра. Про це розповіли на сторінці “Варта 1” у соцмережі Facebook.

- джерело.

Повідомляється, що 9 жовтня, о 10: 10 у Львові на зупинці по вулиці Поречковій в автобус увійшов хлопчик віком близько 10-12 років. У хлопчика не було грошей на проїзд у зв’язку з чим водій маршрутки в грубій формі вигнав його з салону.

Чоловік почав кричати на дитину і виганяти його з салону. Пасажири маршрутки запропонували заплатити за хлопчика. Однак водій не став нікого слухати. Він з криком вигнав дитину з салону автобуса, обізвав його “ідіотом”, закрив двері і поїхав.

У зв’язку з такою поведінкою автор повідомлення звернулася до керівництва АТП з проханням вжити заходів проти вище зазначеного водія.

До повідомлення жінка додала фотографії з водієм і номером автобуса.


публікація в групі Варта 1: Facebook
Користувачі сторінки не могли пройти повз такого повідомлення і висловили свою думку в коментарях. Практично всі підтримали автора і розкритикували дії водія.

“Це є “українці”? Про що вони думають? А в неділю мабуть вдягає вишиванку , щоб підкреслити і виділитись, як він “любить”Україну.”, “ХАМЛО. ЗЛОДІЙ. ЯК ВАМ НЕСТИДНО. ГНАТИ В ШИЮ ЦИХ НЕЛЮДЕЙ. ВІН ,ЩО ВСІ ПОДАТКИ СПЛАЧУЄ З ЗАРОБІТНЬОЇ ПЛАТИ.”, “Так можуть робити тільки ті які не мають дітей і які пішли зі сімї. Я таких бачила”, “Як мінімум – оштрафувати водія на кругленьку суму за спущену маску!!!”, “Потрібно відразу викликати поліцію,Вони тоді зразу стають адекватні.”, “Це жахливий водій! Їхала з дитиною 3 роки. То він до всіх хамив. Підганяв щоб скорше виходили і заходили. А їхав так ніби віз якісь мішки з картоплею.” – написали користувачі в коментарях


Читайте також:


Залишити коментар: