У Києві “герой парковки” накинувся на жінку з донькою – дитина плакала і заїкалася: фото



У Києві неадекватний “герой парковки” накинувся на жінку, яка зробила йому зауваження через неправильну парковку, і побив іншу жінку на очах у 3-річної дитини. В дитини сталася істерика.

- джерело.

Про кричущу ситуацію розповіли в пабліку “Борщагівка” у Facebook.

Жахливий випадок стався 24 грудня біля входу в школу №35 за адресою: м.Київ, Гната Юри, 10Б. Там жінка з 3-річною дитиною прямувала в дитячий садок по вузькому тротуару, але не змогла пройти через припаркований автомобіль.

“Цей “не чоловік” проїжджаючи повз, вирішив припаркувати свій автомобіль на тому ж тротуарі, зупинивши авто прям перед жінкою з дитиною, повністю перегородивши їм дорогу! Їй довелося вийти з дитиною на жваву проїжджу частину, на її претензії, що так робити не слід, він накинувся на неї з нецензурною лайкою, криком і погрозами”, – розповіли в мережі.

На захист жінки через жорстокість ситуації і істерику дитини відгукнулася інша жінка. Вона просила припинити знущатися над жінкою і її дитиною і перепаркувати автомобіль на протилежну сторону, щоб той не заважав проходу іншим школярам.

“На що цей “не чоловік” накинувся з агресією і нецензурною лайкою і на цю жінку. Коли вона вирішила зателефонувати чоловіку з проханням про допомогу, агресор з погрозами вдарив жінку по руці, а потім і по обличчю. Вона встигла зв’язатися з чоловіком і дала зрозуміти агресору, що йому належить розмова з її чоловіком. Після цього цей “не чоловік”, як останній боягуз, швидко стрибнув у авто і поїхав у невідомому напрямку”, – розповіли в мережі.

Після інциденту жінки довгий час не могли заспокоїти дитину від такого шоку: дитина плакала і заїкалася.


Читайте також:


Залишити коментар: