“У країні війна? Ні, не чули!”: Як Ірина Геращенко розважається на відпочинку у Греції. Цинізм, він такий



Поки вся країна обговорює так звану “Формулу Штайнмаєра” для Донбасу, чинний нардеп і співголова фракції “Європейська солідарність” Ірина Геращенко відпочиває з подругами біля моря.

- джерело.

Так Геращенко покинула Україну і подалась у Грецію, де насолоджується місцевими красотами і ділиться світлинами з відпочинку.

Так нардепка опублікувала кілька публікацій у себе в Фейсбуці і показала як розслабляється з подругами біля моря. Також Ірина показала, якими делікатесами харчується на відпочинку.

“Фудкорт по-грецьки. Раз на тиждень в кожному маленькому містечку тут базарчик, й гріх не відчути цей колорит. Традиційні риба- креветки-зелень.Зараз- сезон гранатів , й їх солодкий сік можна пити літрами. Правда, самі греки віддають перевагу домашньому вину, яке коштує дешевше соку. А ще тут можна спробувати смачнющі мусаку й баклажани з сиром”, – прокоментувала одну з публікацій нардепка.

Соратниця Порошенка також спробувала у Греції місцеву шаурму (напевно вирішила піти по стопах президента Зеленського), але не таку просту як в Україні.

“Шаурма в Греції подається з картоплею- фрі й називається гірос. Всі ми тепер можемо їсти шаурму, навіть на ніч)”, – пише Ірина.

До пані Ірини в українців зараз декілька запитань: Як можна розважатись під час війни на Сході? Чи можливо ми вже перемогли і повернули свої території ? А як же Майдани у столиці проти Капітуляції? Не зрада це часом? А Порошенко в курсі?

Що тут скажеш, цинізм він такий.


Читайте також:


Залишити коментар: