У бою під Ізюмом загинув відомий активіст Роман Ратушний



На початку повномасштабної війни Ратушний пішов добровольцем у військо

Пише - джерело.

Під час бою під Ізюмом загинув відомий київський громадський діяч Роман Ратушний. 24-річний розвідник 93 ОМБР «Холодний яр» був вбитий ворогом 9 червня, повідомили у київській громадській організації «Захистимо Протасів яр», яку він очолював.

Роман Ратушний загинув, перебуваючи у складі бойової групи та виконуючи бойове завдання.

«5 липня Ромі мало б виповнитися 25… Він був націоналістом все життя: учасник Революції Гідності в 16 років, громадський активіст, очолював ГО «Захистимо Протасів яр». З першого дня повномасштабного російського вторгнення Роман брав участь в боях під Києвом, а потім вже в складі 93 ОМБР «Холодний яр» звільняв Тростянець, воював на Сумщині та під Ізюмом», – вказано у повідомленні організації.

Про дату похорону буде повідомлено пізніше.

Карта для допомоги (мати):

5168 7554 4793 7745

(Поваляєва Світлана Вадимівна)

Роман Ратушний — відомий у Києві громадський діяч, голова ГО «Збережемо Протасів Яр» та син відомої української письменниці Світлани Поваляєвої. Ратушний брав активну участь у Революції Гідності. У Києві він боровся за збереження зеленої зони у Протасовому Яру та недопущення забудови цієї території, а також брав участь в акціях протесту на підтримку Сергія Стерненка.


Читайте також:


Залишити коментар: