Син Лукашенка вирішив підтримати Україну, а його папаня знову зганьбився



У 2022-му році одним із найвідоміших випускників став молодший син Олександра Лукашенка – Микола. Яку школу закінчував син невизнаного президента Білорусі невідомо, однак найцікавіше на його випускному зовсім не це.

Пише - джерело.

Випускний в школі-це завжди передчуття чогось нового, чудесного і просто незабутній день. У 2022 році молодший (і, мабуть, найвідоміший) син Олександра Лукашенка, Микола, теж став випускником. Кадри з торжества тут же розлетілися по мережі.

В кінці червня 2020 року громадськості стало відомо, що до 9-го класу Микола Лукашенко навчався в школі в Острошицькому містечку Мінського району, а пізніше вступив на біологічний профіль в ліцей БДУ. Однак, в кінці серпня, коли в Білорусі йшли масові протести, з’ясувалося, що документи звідти син знаменитого батька забрав і де Микола навчався потім, не повідомлялося.

І ось Державний канал ОНТ опублікував 11 червня 2022 року кадри свята “найвідомішого в цьому році білоруського випускника”

У кадр потрапив момент, як міністр освіти Білорусі Андрій Іванець вручає Миколі Лукашенку золоту медаль, ось тільки всіх зацікавило зовсім інше фото.

Так, на одному зі знімків з випускного Миколи, які були опубліковані у Лукашенка-молодшого стоїть однокласниця в красивій сукні жовтого кольору, тоді як він — в синьому костюмі. У мережі зазначили, що, мабуть, спрацювала агентура”, і тому утворилася така пара, яка своїми нарядами відтворила прапор України.

Однак і на цьому всі “приколи” випускного у Миколи Лукашенка не закінчилися. Виділився і сам “батька”.

Білоруський диктатор особисто на Заході не з’явився, проте привітав випускників відеозверненням, на якому постав у незвичайному образі.

67-річний диктатор змінив діловий костюм на молодіжний бомбер, кепку і спортивний костюм. Також біля нього красувався мотоцикл.

Лукашенко-старший під епічну музику порадив школярам, випускникам і студентам “робити все вчасно” – вчитися і визначати подальший шлях, йти на роботу і створювати сім’ї, народжувати дітей.

Реакція мережі на ці слова не змусила себе чекати.


Читайте також:


Залишити коментар: