Тепер у небес буде свій поліцейський: став Ангеликом маленький Сашка Андрійчук, мрію якого здійснили “копи”



У Чернівцях помер маленький Саша Андрійчук. 10-річний хлопчик боровся з онкологічним захворюванням, але хвороба забрала життя дитини.

- джерело.

Про це повідомила волонтер Марта Левченко на своїй Facebook-сторінці.

Вона опублікувала сумний пост в соцмережі з фотографією маленького Саші, який так мріяв стати поліцейським.

“Маленький ангел Саша…Тепер у небес буде свій поліцейський. Наш любий захисник міста добра…. Будемо пам’ятати і любити тебе завжди…”, – написала Марта.

Історія Саші Андрійчука
Саша жив у Чернівцях з матір’ю. Коли йому було 8 років лікарі діагностували йому рак мозку – медулобластому. Медики тоді сказали, що втрачено багато часу…У хлопчика була паралізована частина тіла, але він до останнього боровся з недугою. З кожним днем дитина слабшала, але мати і волонтери боролися за збереження його життя.



Поліцейські допомогли збутися мрії дитини
Саша дуже мріяв стати поліцейським, він просто марив цим. Для нього правоохоронці були кумирами. І в один прекрасний день вони допомогли його мрії здійснитися.

15 лютого близько 80 правоохоронців з Чернівецької та Івано-Франківської областей зібралися біля кризового центру “Місто добра”, в якому Саша перебував з мамою.

Копи з оплесками зустріли хлопчика, а потім урочисто прийняли його до лав патрульної поліції.

Зазначимо, що 10 років життя Саші були зовсім нелегкими. Крім страшної хвороби у нього був батько-тиран, який мучив його і матір. Останнім часом жінка з хлопчиком жили в притулку для жертв домашнього насильства “Місто добра”. Тато життям дитини не цікавився.


Читайте також:


Залишити коментар: