“Танці з зірками 2019”: Ксенія Мішина прокоментувала чутки про роман з учасником шоу



Україну підкорює розважальне шоу “Танці з зірками 2019”. Наразі відбулось всього 2 прямі ефіри, однак у мережі вже поширились чутки про романтичні стосунки між учасниками – акторкою Ксенією Мішиною та хореографом Євгеном Котом. Зірка “Кріпосної” поквапилась прокоментувати припущення людей.

- джерело.

Ксенія Мішина та Євген Кот є одними з фаворитів шоу. Під час одного з ефірів пара завершила постановку поцілунком, що і стало причиною для поширення чуток. В інтерв’ю “КП в Україні” Ксенія Мішина заявила, що Євген Кот насправді дуже привабливий, тому їй пощастило із партнером. Однак романтичних стосунків між ними немає.

Женя – та людина, яка повністю виправдала всі мої очікування. І навіть більше! У нас є взаємодія. Не тільки я його слухаю, але і він мене. Ми разом створюємо нашу танцювальну історію… Водночас Євген дуже привабливий чоловік. Звичайно, є одне “але” у нього на пальці, і “але” дуже серйозне,
– заявила Ксенія Мішина, звернувши увагу на нещодавнє одруження хореографа.

Не оминула акторка й питань про особисте життя. Ксенія Мішина зізналась, що кожен чоловік має шанс стати її другою половинкою. Зірка додала: можна змінити партнера навіть під час стабільних стосунків, чим знов підігріла увагу прихильників до її взаємин із учасником “Танці з зірками 2019”.

“Шанси є завжди. Мені здається, шанси є навіть тоді, коли твоє серце зайняте. Все в один момент може змінитися – раз, і ти зустрічаєш людину, яка твоя на сто відсотків. У житті може бути все, що завгодно”, – додала вона.

Як відомо, Євген Кот одружився Учасник “Танців з зірками” Женя Кот зіграв таємне весілля: несподівані деталі з танцівницею Наталією Татаринцевою у січні 2019 року. Пара вирішила не влаштовувати розкішне весілля в Україні, обравши більш екзотичну церемонію. Закохані вирушили до одного з найромантичніших островів у Тихому океані – Муреа, який розташований поблизу Таїті. Саме там Євген і Наталія обмінялись клятвами і провели медовий місяць.


Читайте також:


Залишити коментар: