Стало відомо про стан жінки та дівчинки, постраждалих у моторошній ДТП на Миколаївщині



Жінку, пасажирку автомобіля Mazda, прооперували. Наразі її стан стабільний. Стан дівчинки, яка їхала в автомобілі Opel, – стабільно важкий, за її життя борються лікарі.

- джерело.

Стан 23-жінки та 8-річної дівчинки, які вижили у смертельній ДТП на Миколаївщині, стабілізовано. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив голова Миколаївської ОДА Євген Шевченко.

Він розповів, що жінку, пасажирку автомобіля Mazda, прооперували. Наразі її стан стабільний. Стан дівчинки, яка їхала в автомобілі Opel, – стабільно важкий, за її життя борються лікарі.

“Щодо постраждалої восьмирічної дівчинки: після надання першої невідкладної медичної допомог, під контролем лікарів з обласної лікарні, постраждалу спочатку доправили до Нового Бугу, де зробили обстеження за допомогою спеціального обладнання, а ввечері, дівчинку доставлено в обласний центр – до обласної клінічної дитячої лікарні. Стан її залишається стабільно важким, але маємо надію що з Божою допомогою та завдяки нашим фахівцям дитина одужає”, – йдеться у повідомленні.


Читайте також:


Залишити коментар: