“Файний чоловік” у президенти та доля окупованого Донбасу: Пророцтво мольфарів на 2019 рік



Карпатські мольфари розповіли, чого варто очікувати українцям у 2019 році, який наступить за лічені дні.

- джерело.

Журналісти подалися в Карпати, щоб знайти відпові на головні запитання українців у 2019 році.

“Вже в горах мольфарів мало є”, – стверджують люди. Одні розповідають про бабцю, що гадає на квасолі в Черемошні, інші скеровують у Верховину до Калини – ця майбутнє України ворожить по картах.

“Перемир’я якесь буде з Росією. В 19-му році мала би закінчитися війна”, – каже вона.

Про президентські вибори ворожка каже, що в другий тур вийдуть чоловік і жінка, а от розквіту України слід чекати не раніше 2020 року, в який може статися якась велика зміна.

“Буде розвиток великий, все почне підійматися з колін”, – каже вона.

Мольфарки Марії Данилюк з села Черемошня розкладає майбутнє на квасолі, і в 2014-му передбачила російську агресію. Цього разу віщує, що війна закінчиться через два роки, але Крим Україні не повернуть.

“Україна була і буде. Виберемо собі файного чоловіка”, – каже вона.

У сусідній Буковині живе ще одна Марія, але на прізвище Ткачук. Знавці кажуть, що вона справжня мольфарка – з чорним котом. За повір’ям, чорні тварини допомагають чародійникам і захищають їх. Не на камеру Марія віщує – президентом стане чоловік зі сходу, і вже за два роки в Україні буде мир.

Дорогою до готелю зустрічаємо ще й сусідку Марії — Ольгу. Вона розповідає подробиці про життя віщунки: та спілкувалася з Януковичем і досі має звязок з його колишньою речницею Ганною Герман.

“Цієї Марії дочка попала в Києві секретаркою у Верховну Раду, і так вона з ними з’єдналася. Янукович був у Дихтинцях, була Марія Матіос, ті всі з Верховної Ради. Великі свічки купували по 500 гривень. Я лиш чула, що приїхав Янукович і син Януковича, і ця Герман була в її дочки на весіллі”, – каже жителька Карпат.


Читайте також:


Залишити коментар: