“Штам “Дельта” знищує здоров’я за лічені години, медики терміново порадили перелік рятівних дій”: лікар про хитрість вірусу



Штам “Дельта” стрімко поширюється Україною. Пацієнти зазнають величезних труднощів у боротьбі з недугою, спричиненою вірусом. Медики закликають не легковажити, адже штам “Дельта” постійно проявляє нові підступні симптоми. Лікарі надають рекомендації інфікованим про найбільш невідкладні дії.

- джерело.



Про підступність вірусу лікар Тарас Жиравецький розповів у своєму Telegram-каналі.

“Сьогодні мені надіслали КТ легень пацієнта 38 років, ураження 50%! Лікар порадила приймати легкий антибактерійний препарат, бо нормальна сатурація та температура.

Я порадив таки звернутись на лікування до стаціонару. Можливо, це не по протоколу, але сподіваюсь, що такі кроки на випередження врятують молодого чоловіка! Не завжди протокол є оптимальним, тому рішення ми маємо приймати виходячи з нашого досвіду…”,- ідеться у повідомленні.

Також у своєму відео у мережі YouTube лікар надав рекомендації, як слід невідкладно діяти у випадку підозри у себе на хворобу, спричинену страшним вірусом.


Читайте також:


Залишити коментар: