“Штам “Дельта” почав вражати мозок, втрата пам’яті та страшна спрага чекають на хворих”: лікар про дії вірусу (ВІДЕО)



Штам “Дельта” завдає тяжких наслідків інфікованим. Вірус постійно неприємно дивує медиків новими симптомами та ускладненнями. Не менш важко проходить і так званий постковідний стан, коли людина потерпає вже від наслідків хвороби.

- джерело.



Про те, як вірус впливає на мозок людини, повідомив на своєму Телеграм-каналі лікар Тарас Жиравецький.

“Як цей вірус впливає на наш мозок? Поки ми бачимо, що стан після ковіду у кожного є різний.

Кожен має свої симптоми постковіду, але більшість зауважують підвищену дратівливість, провали в пам‘яті, тугодумність, втому, пітливість при фізичному навантаженні, безсоння, стійку зміну смаку і нюху, біль в ногах і м‘язах, тривалий кашель, температуру 37,2, яка тримається до місяця часу і основне це паніка захворіти вдруге.

Поки ми як медики радимо приймати симптоматичні препарати, контролювати загальноплінічні аналізи в тому числі біохімічний аналіз крові та просто більше відпочивати.

Наш організм достатньо розумний для самотестування та самовідновлення, але для цього йому потрібен спокій та правильне харчування і уникнення стресів.

Тому не панікуйте просто дайте вашому мозку та тілу спокій і ви отримаєте швидше відновлення після ковіду!

І головне не забувайте думати позитивно, бо позитивні думки деколи є в рази ефективніші за самі сучасні ліки.

P.S. Якщо ви відчуваєте після ковіду перебої в роботі серця, сильну спрагу, проблеми з травленням, біль в суглобах, підвищення температури тіла, панічні атаки – зверніться до лікаря і не гугліть симтоми”,- зазначив лікар.

Також він розповів про особливості імунітету людини.


Читайте також:


Залишити коментар: