Роздраконили не на жарт: скандальний олігарх пішов на арбітра з пістолетом



Матч довелося достроково завершити

- джерело.

Під час матчу чемпіонату Греції з футболу стався нечуваний випадок: російський бізнесмен Іван Саввіді вибіг на поле на 90-й хвилині, аби “розібратися із суддею”.

Змагання тривало між клубами ПАОК, яким він володіє, і АЕК в Салоніках.

На табло висвітився рахунок 0:0, розлючений олігарх із кобурою на поясі вилетів до арбітра, котрий, на його думку, не зарахував гол його команди через офсайд. Саввіді, звісно, не ризикував: був у супроводі своїх охоронців, почав погрожувати і активно жестикулювати.

Згодом із поля його все-таки змусили піти. Пізніше тренер афінського клубу АЕК, іспанець Маноло Хіменес згадував, як побачив за спиною у бізнесмена пістолет.

Саввіді зброю не приховував і звернувся до судді зі словами: “Ваша кар’єра закінчилася”, тоді арбітр та гравці АЕК і Хіменес покинули поле, а матч достроково завершили. Чи був пістолет справжнім, ніхто досі не знає.

Минуло дві години і “не зарахований” гол почали обговорювати в ефірі радіостанцій, розбираючи детально спірний епізод із офсайдом. Таким чином команда Саввіді перемогла з рахунком 1: 0 – афінські гравці відмовилися продовжувати матч в цілях безпеки.

Відомо, що Іван Саввіді тривалий час являється власником ростовської ” Групи Агроком”, якій належать фабрика місцева тютюнова фабрика. З 2002 по 2005 рік підприємець був президентом футбольного клубу “Ростов”, а з 2006 по 2008 рік, займав посаду президента ростовського футбольного клубу СКА. У 2012 році Бізнесмен купив контрольний пакет акцій грецького ПАОК.

Влітку 2004 року очолив Асоціацію грецьких громадських об’єднань Росії (АГООР) та став діячем спільноти понтійських греків країн СНД.


Читайте також:


Залишити коментар: