російські військові почали вивозити свої сім’ї з окупованого Херсона



Схоже, в окупантів знову починається паніка. російські військові вже почали вивозити свої сім’ї з тимчасово окупованого Херсона.

Пише - джерело.

Так, виглядає на те, що військові агресора налякалися нещодавніх ударів Збройних Сил України по Антонівському та Каховському мостах. Про це повідомили у Херсонській обласній державній адміністрації.

УВАГА Після удару по Антонівському мосту окупанти влаштували істеричне шоу, – херсонський активіст

8 серпня, Антонівський міст був оточений з обох боків, місцевих жителів туди не допускали.

Також через ці події почався масовий вивіз родин військових росії, які жили у Херсоні,
– зазначили там.

Перед цим у Іванівці та Високопіллі військовослужбовці російської армії викрали автомобілі місцевих жителів та обікрали будинки й вивезли всю побутову техніку.

Довідка. 16 червня росія активізувала ввезення сімей військовослужбовців російських окупаційних військ до Херсона, вони самовільно заселяли залишені будинки та квартири українців. Однак, схоже, щось пішло не за планом.
Попри те, що своїх же з міста вивозять, у Херсоні окупанти намагаються створити картинку початку навчального року у захоплених освітніх закладах регіону. Від тактики терору вони перейшли до підкупу – батькам, які погодяться віддати своїх дітей до захоплених шкіл, пропонують щомісячно платити 4 тисячі гривень.


Читайте також:


Залишити коментар: