“Прийдемо до влади і всіх вас знайдемо! Ти, фантик від шоколадки!”: як Парасюк проривався в Раду



Народний депутат влаштував прочухана правоохоронцям біля Верховної Ради

- джерело.

Народний депутат України Володимир Парасюк вийшов до наметового містечка під Верховною Радою, який вчора намагалися розігнати представники поліції за рішенням суду.

Журналісти “Української правди” на сторінці видання в Facebook оприлюднили відео розборок Володимира Парасюка з правоохоронцями. Як видно на відео, спочатку навіть була сутичка – вони ледь не побилися. Потім депутат докопався до майора поліції з вимогою показати посвідчення і представитися.

Далі на відео можна побачити, як народний обранець в грубій формі спілкується з поліцейськими, які стоять стіною і охороняють громадський порядок. Спочатку Парасюк тиче їм в обличчя своїм депутатським посвідченням, а потім починає обзивати правоохоронців останніми словами. В якийсь момент можна навіть подумати, що депутат грає на камеру, тому що знає, що його знімають.

“Прийдемо до влади і всіх вас знайдемо! Ти, фантик від шоколадки. Тебе потім викинуть, як фантик. Іди до Порошенка, стань на коліна і виконай свою функцію. Хоч би набралися сміливості зняти маски. Потім усе життя будеш ходити в масці, щоб тебе не знайшли”, – це і все в такому роді пред’явив Парасюк поліцейським під Радою.

Нагадаємо, в суботу вранці, 3 березня, між протестувальниками та правоохоронцями відбулися сутички під час знесення наметового містечка біля Верховної Ради. Як розповів начальник поліції Києва Андрій Крищенко, правоохоронці отримали рішення суду про дозвіл на проведення слідчих дій під Радою.

Як заявили в поліції, активісти не корилися вимогам поліцейських і нанесли їм тілесні ушкодження. Крім того, в Нацполиции повідомили про те, що в наметовому містечку вилучили 9 гранат РГД-5, запали, “коктейлі Молотова” і 5 димових хв. Розпочато кримінальне провадження за ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу.


Читайте також:


Залишити коментар: