Куди вона полізла: Лорак вирішила ощасливити друзів Путіна



Привітати українську співачку з прем’єрою прийшла вся зіркова Москва

- джерело.

У російській столиці пройшло розкішне шоу скандальної української співачки Ані Лорак. Відомо, що до співачки прийшли російські зірки, зокрема, колишня фігуристка, дружина прес-секретаря президента РФ Дмитра Пєскова Тетяна Навка.

“Повний аншлаг, високотехнологічні декорації, потужний живий звук, міжнародна команда професіоналів і попутно цілий fashion-показ”, – прокоментувала минулий концерт Ані Лорак.

Дружина правої руки Путіна Тетяна Навка розсипалася в компліментах українській співачці в своєму Instagram-акаунті.

“Сьогодні мені пощастило побачити дивовижне, чарівне шоу-виставу “Дива”, прекрасною Ані Лорак, нашої виконавиці головної ролі Людмили мюзикл на льоду “Руслан і Людмила”. Це один із найяскравіших, стильних і грандіозних шоу, яке я бачила в нашій країні. І головне, що продюсером цього дива став мій талановитий друг, а так само виконавець однієї з головних ролей в нашому мюзиклі — “Чорномора” Філіп Кіркоров. Приголомшливе, феєричне, незабутнє шоу світового рівня-шоу “Діва”. Я вітаю всю команду з грандіозним успіхом! Це прекрасне почуття, коли два приголомшливо талановитих людини повірили один в одного і вчинили щось чудово-прекрасне!” – пише вона.

Як повідомляв портал “Знай.uа” скандальна співачка Ані Лорак в черговий раз знялася для російського модного журналу. В глянці, який спеціалізується на тематиці краси і здоров’я, Кароліна презентувала одяг для заняття спортом. На обкладинці видання вона позувала в закритому купальнику, поверх якого перебував яскравий рожевий плащ.


Читайте також:


Залишити коментар: