Познайомився для інтиму, а потім вбив і розчленував труп



У Запоріжжі чоловік вирішив добряче розважитись. Для цього познайомився з жінкою у місцевому парку та запропонував вступити у сексуальні відносини. Жінка погодилась, та якби вона знала, чим для неї закінчиться ця пригода…

- джерело.

Так, до Комунарського відділення поліції надійшло повідомлення, що в одній з квартир знайдено розчленований труп невідомої жінки. Про це інформує відділ комунікації поліції Запорізької областв.

Вказується, що на місці події слідчо-оперативною групою було виявлено тіло жінки у віці близько 35-40 років, поліцейськими проведено огляд і зібрані речові докази.

Вжитими оперативно-розшуковими заходами, поліцейські встановили особу та місцезнаходження підозрюваного. Громадянина 1977 року народження затримали в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

Встановлено, що 3 липня зловмисник, за місцем свого мешкання під час раптово виниклого конфлікту з малознайомою жінкою, вдарив її по голові та ліг спати. Від отриманої травми потерпіла померла. Наступного дня чоловік розчленив тіло та деякі частини викинув.

Наразі триває досудове розслідування кримінального провадження за ознаками ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до п’ятнадцяти років позбавлення волі.


Читайте також:


Залишити коментар: