Зеленський – Путіну щодо «телемосту»: «Нада пагаваріть – поговоримо в Мінську, чий Крим і кого нема на Донбасі» (відео)



Президент в Україні викликав лідера Кремля «поговорити» на нейтральній території.

- джерело.

За анонсом на російському телебаченні «телемосту» із українським телеканалом NewsOne, за фактом належним куму Путіна Медведчуку, послідувала жорстка і, що важливо, ошвидка реакція глави України.

Володимир Зеленський на офіційній сторінці у Facebook виступив із відеозверненням, по-перше, до українців, по-друге – до президента РФ Володимира Путіна. Спершу гарант звернувся до співгромадян: «Нада пагаваріть? Згоден.

Давайте поговорим. Спочатку, дорогі українці, з вами. Ви розумні люди і повинні на мить відключити емоції і трішки включити голову. Анонсований телеміст – це просто дешевий, але небезпечний PR-хід перед виборами. Мета якого – знову поділити вас, всіх українців, на два табори», – заявив Зеленський.

Далі промова Зеленського була звернена до вождя Кремля. Український лідер запропонував останньому, з огляду на те, що назріла потреба поговорити, зустрітися і поговорити про те, «чий Крим і кого там нема на Донбасі» у білоруському Мінську – в компанії президента США Дональда Трампа, президента Франції Еммануеля Макрона, прем’єра Великої Британії Терези Мей і канцлера ФРН Ангели Меркель. «Хочу обратиться к президенту РФ Владимиру Путину. Надо поговорить? Надо. Давайте. Обсудим, чей Крым и кого там нет на Донбассе.

Компанию для разговора предлагаю следующую: я, вы, президент США Дональд Трамп, премьер Великобритании Тереза Мей, канцлер ФРГ Ангела Меркель, президент Франции Эммануэль Макрон. Место? Думаю, Александр Григорьевич Лукашенко с удовольствием примет нас с вами в Минске», — відреагував український президент.


Читайте також:


Залишити коментар: