Погода в новому році зустріне “колапсом”. Чого чекати українцям в перші дні зими



У найближчі дні на українців чекає довгоочікувана зимова погода: місцями випаде невеликий сніг, а температура опуститься нижче нуля.

31 грудня вночі в східних, вдень і в західних та місцями північних областях невеликий мокрий сніг і дощ, на решті території без опадів; температура вночі 0-5 ° морозу, вдень 0-5 ° тепла.

- джерело.

Вітер західний і північно-західний, 7-12 м / с, в західних областях вдень 31 грудня та вночі 1 січня місцями пориви 15-20 м / с.

У столиці 31 грудня вночі без опадів, вдень місцями невеликий мокрий сніг і дощ; температура вночі 0-5 ° морозу, вдень 0-5 ° тепла.

1 січня в Україні очікується невеликий мокрий сніг (вдень в західних, північних і більшості південних областей без опадів); температура протягом доби від 2 ° морозу до 3 ° тепла (вдень на півдні до 6 ° тепла). На дорогах місцями ожеледиця.

Температура вночі від 4 градусів морозу до 1 градуса тепла, в Криму до 5 градусів тепла. Вдень від 2 градусів морозу до 3 градусів тепла, на крайньому півдні країни 2-7 градусів тепла.

Київ. Невеликий мокрий сніг. Температура вночі близько нуля, вдень 1-3 градуси тепла.

2 січня погода зовсім не зміниться. Без істотних опадів. Температура вночі від 4 градусів морозу до 1 градуса тепла, вдень від 2 градусів морозу до 3 градусів тепла, на крайньому півдні країни 2-7 градусів тепла.

Київ. Без істотних опадів. Температура вночі 1-3 градуси морозу, вдень 1-3 градуси тепла.

 


Читайте також:


Залишити коментар: