Під Харковом пропала ще одна дівчинка-підліток



Неподалік від Харкова зникла ще одна дівчинка-підліток. Майже добу 16-річну Аню Сахнова з села Заброди Богодухівського району розшукують поліцейські, а також друзі та родичі дівчини, пишуть “Факти”.

- джерело.

Про зникнення Анни в поліцію заявив її друг. 24-річний хлопець написав заяву про те, що дівчина вийшла з дому 8 листопада приблизно після обіду. Коли він через годину зателефонував Ані, щоб дізнатися, чи все в порядку, її телефон був «поза зоною обслуговування».

Як стало відомо виданню, дівчина збиралася в гості до знайомих, які живуть на околиці Богодухова. Зі своїм хлопцем вона ніколи раніше не сварилася і не втікати з дому, зі слів заявника, у Ані не було ніяких причин. Опубліковані прикмети зниклої дівчини. Аня виглядає на свої 16 років, але у вона невисокого зросту і здалеку може здатися, що їй років 14.

Прикмети Анни Сахнової: зріст близько 150 см., середньої статури, волосся чорного кольору, коротке. Була одягнена: жилетка синього кольору, чорні бриджі, білі кросівки. Правоохоронці просять усіх, кому що-небудь відомо про Аню, дзвонити по телефону 102.

Відкрито кримінальне провадження за статтею «Вбuвcтво» з поміткою «Без вісті зникла».

Це вже друге за кілька днів зникнення дівчинки-підлітка під Харковом. Нагадаємо, що 2 листопада в селі Покотилівка (в 50 кілометрах від Богодухова) пропала 15-річна Аліса О. Наступного дня дівчинку знайшли мepтвoю в лісопосадці. За результатами експертизи стало відомо, що Алісу згвaлтyвали і зaдyшили.

Дівчину пoxoвали 9 листопада на клaдoвищі в Богодухові біля мoгили бабусі. Аліса народилася в цьому місті і прожила в ньому майже все життя, однак, як кажуть мешканці Покотилівки, два роки тому разом з мамою та молодшою ​​сестричкою переїхали в їх селище. Дівчинка зізналася сусідам, що вони начебто ховаються від тата і не хочуть, щоб він знав, де вони зараз живуть.

У справі про вбuвcтво Аліси О. поліція планує опитати 9 тисяч свідків. До речі, один з таких свiдків заявив, що нібито бачив Алісу в день вбuвcтва на залізничній станції Мерефа. Однак в поліції вважають, що свідок міг помилитися в датах, так як дівчинку вбuлu 2 листопада, швидше за все, в проміжку між 7:20 і 8:00.

Дев’ятого листопада активісти з Покотилівки великою групою прочісували околиці біля того місця, де виявили тiло дівчинки.

– Ми хочемо знайти рюкзак з підручниками і зошитами або ще які-небудь докази, які вкажуть на вбuвцю. Але поки безрезультатно, – розповів виданню по телефону активіст на ім’я Сергій.


Читайте також:


Залишити коментар: