Осадча назвала зрадника України “найвищої якості”



Зірка вважає, що виступати на 9 травня у кремлі – це злочин проти свого народу

Пише - джерело.

Українська телеведуча Катя Осадча назвала ім’я зрадника України “найвищої якості”. На її думку, повернути український паспорт має Таїсія Повалій.

Деталі

Зірка заявила, що артист, який виступає на концерті на 9 травня у кремлі, вчиняє злочин проти свого народу. Осадча розповіла:

Таїсія Повалій загалом у перших рядах. Їй я не писала, тому що писати людині, яка виступає у кремлі на 9 травня, – це взагалі безглуздо. Це вже зрада найвищої якості. Навіть уявити не можу, що в голові у людини, яка робить так?! Це злочин проти свого народу – на рівні злочинів, які скоює росія. Не підтримати свій народ, не бути разом із ним – це, власне, і означає, що ти зробив вибір і не хочеш бути громадянином своєї країни. Всі. Віддавайте паспорти!

Окрім того, телезірка прокоментувала позицію Ані Лорак. Осадча припустила, що мовчати про війну співачці порадив Філіп Кіркоров. Ведуча сказала:

Може, це на рівні чуток, але мовчати Ані Лорак порадив Філіп Кіркоров, мовляв, вони там зі своєю війною розберуться, а в тебе ж кар’єра! Думаю, після нашої Перемоги все стане зрозумілим


Читайте також:


Залишити коментар: