Фермери-“партизани” у Мелітополі передали окупантам отруєну черешню



У тимчасово захопленому військами РФ Мелітополі на Запоріжжі агресору чинять опір близько 99% містян, які залишилися там жити. Демонструючи своє ставлення до російських військових, люди нерідко вдаються до кардинальних методів.

Пише - джерело.

Так, місцеві фермери передали окупантам отруєну черешню. Про це в ефірі українського телемарафону заявив мер міста Іван Федоров, передає “РІА-Мелітополь”.

“Партизанський рух у Мелітополі – це не виняток, а правило. Опір окупаційній “владі” поглинає понад 99% всіх жителів міста”, – зазначив чиновник, називаючи приклади.

За його словами, мелітопольці повністю проігнорували “святкування” окупантами й колаборантами дня Росії 12 червня. Весь світ побачив, що в чергу по російські паспорти вишикувалося аж 15 людей із 70 тис., які залишилися на сьогодні в тимчасово захопленому місті.

“Черговий подарунок, який подали окупантам наші фермери – це нещодавно оброблена черешня, яка викликала масові захворювання у росіян, які її крали”, – додав Федоров.

Він наголосив, що нині немає інформації про те, щоб хтось із місцевих фермерів підприємців пішов на співпрацю з окупантами.

“Можна називати їх партизанами, а можна й звичайними патріотичними жителями Мелітополя”, – охарактеризував мер партизанський рух у місті.

Раніше житель окупованого Мелітополя провів патріотичну акцію на аеродромі в місці дислокації військ РФ. На бетонній огорожі по периметру він перекреслив російські триколори, намальовані колаборантами.

Як повідомляв OBOZREVATEL, окупаційна “влада” в захопленому Мелітополі реанімувала державну автомобільну інспекцію. Так вони “узаконили” право не лише збирати гроші, а й відбирати у місцевих жителів автомобілі та водійські права просто на дорогах.


Читайте також:


Залишити коментар: