Оригінально і зі смаком: мешканка Львівщини прикрасила балкон пластиковими кришечками



77-річна мешканка Червонограда Лариса Троцюк прикрасила свій балкон на четвертому поверсі у будинку на вулиці Тарнавського в оригінальний орнамент із пластикових кришечок. У центрі – тризуб і напис «Слава Україні», повідомляє Форпост.

- джерело.

Конструкція майстрині міцна й надійна: не боїться ані вітру, ні дощу, ні снігу.

Свого часу жінка працювала електромонтером підстанції на 6 тисяч вольт на шахті «Відродження», тепер – на заслуженому відпочинку.

Цей балкон справді унікальний. Оздоба привертає погляди перехожих і викликає припущення – суперечки: із чого зроблена? Адже впродовж довгого часу не тьмяніє – що то за така фарба?! Виглядає акуратно й компактно.

– Матеріал – звичайнісінькі пластикові кришечки. Донька Ольга привозила із Херсонської області, де мешкає, їх коробками. Сприяла приятелька, а згодом – усі знайомі, друзі, коли дізнались, скільки потрібно для оздоблення балкона. Зібрали всі кольори, які тільки є. Канву робила із дроту, а впоперек давала дратву, ту, що чоботарі використовують. Кожну кришечку перед «наживленням» ретельно відмивала від усіляких написів, найліпше підійшов ацетон. Дзюравила чотири дірки, щоби прошивати і кріпити на усі боки. У цьому син Анатолій допомагав. Опісля частинами із підготовлених кришечок підбирала орнамент і кріпила його міцно до перил балкона, – ділиться своєю технологією майстриня.

Жінка працювала захоплено, впоралась за 1,5 місяця. Оцінили її роботу й інші – і тепер тризуби від Лариси Троцюк є і в територіальному центрі Червонограда, і в навчальних закладах Сокальщини, Бродах, Белзі.


Читайте також:


Залишити коментар: