Окупанти перевозять своїх рідних на Херсонщину: ті у захваті від рівня життя в Україні



Триває 106 доба героїчного протистояння України російським окупантам. Загарбники, намагаючись закріпити “руський мир” на тимчасово зайнятих територіях, почали перевозити туди свої сім’ї.

Пише - джерело.

Зокрема, рідня російських окупантів у захваті від рівня життя українців на Херсонщині. Про це повідомили у зведенні оперативного командування “Південь” станом на 12:00 9 червня.

Російські окупанти намагаються закріпитись у Херсонській області
В ОК “Південь” розповіли, що ситуація на Херсонщині й далі залишається складною. Намагаючись зупинити просування українських підрозділів у східному напрямку, російські окупанти зводять додаткові лінії оборони, створюють інженерні загородження й мінують територію радянськими боєприпасами 50-х років минулого століття.

При цьому, намагаючись встановити мінні загородження зі старих боєприпасів, на них уже підірвалось кілька російських саперів. Разом з тим, з метою покращення свого тактичного становища, ворог готується форсувати водні перешкоди у регіоні.

У Херсоні та деяких містах області з’являється інформація, що військові окупанти перевозять туди свої родини, намагаючись переконати місцевих, що вони тут назавжди,
– додали в оперативному командуванні.

В ОК “Південь” також підкреслили, що рідня окупантів при цьому не приховує свого захвату від рівня життя на Херсонщині, який навіть в умовах понад 100-денної окупації залишається у рази вищим, ніж у їхніх рідних російських регіонах.


Читайте також:


Залишити коментар: