Нe трeбa бyлo гaвкaтu нa Зeлeнcькoгo: Пoдuвiтьcя, яка дoля cпiткaлa Пaрyбiя. І вoрoгy нe пoбaжaєш тaкoгo



Після скандальної заяви Парубія, який зазначив що Зеленський йде по плану Путіна та здає українські інтереси, в мережі знову заговорили про скандальні факти, про персону екс-спікера. Так на просторах соц мережі Фейсбук, користувачі активно поширюють статті, де йдеться про діагноз Парубія та його “кримінальну” сімейку.

- джерело.

За розповідями сусідів сімейства Парубія, Андрій народився зі страшною недугою «заячою губою», позбутися від якої вдалося лише за допомогою декількох операцій. Крім цього, в шестирічному віці Парубію поставили діагноз який приголомшив батьків– дебільність (легка форма розумової відсталості). Фото відповідної довідки можна знайти у Гуглі, правда чи це дійсно офіційний документ, а не фальсифікація – невідомо.

Розмова журналістів з співробітниками Червоноградської міської лікарні підтвердила те, що в дитинстві у нього дійсно були серйозні проблеми зі здоров’ям, більш того, без довідки від психолога його взагалі не хотіли приймати на навчання в школу, про це у своїй статті писав журналіст Дмитро Самофалов.

За час своєї депутатської діяльності Андрій Парубій не один раз стикався з проблемами, які можна вирішити тільки фізичним, насильницьким шляхом. Для цих цілей він найчастіше використовував свого двоюрідного брата Ярослава Парубія, лідера однієї з найбільших у львівській області злочинних угруповань. Ця ОПГ спеціалізується на вибиванні боргів, вимаганні грошей, рекеті і крадіжці машин.

В кінці осені 2013 року проти Ярослава Парубія та інших членів угруповання було відкрито кримінальне провадження за вимагання, застосування сили і розправу над одним українським бізнесменом. Група злочинців на чолі з Ярославом Парубієм викрала членів сім’ї українського бізнесмена і забрала у нього два автомобіля. Коли правоохоронні органи впритул зайнялися Ярославом, той почав залякувати їх своїм братом, народним депутатом, кажучи, що той приїде і покарає всіх. З урахуванням того, що першого таки не посадили в тюрму, то здається що «порішав» Андрій Володимирович , це питання- зазначають у виданні Антикор.

Ще однією родичкою Андрія Парубія є його рідна сестра Олена. Працюючи на посаді голови управління по роботі з фізичними особами департаменту податкової інспекції в одному з районів Львова, вона була спіймана при отриманні хабара в розмірі 2 тис. доларів. Цей хабар була спрямований на те, щоб скасувати проведення перевірки щодо використання касових апаратів декількох місцевих підприємців, про це пише 24 канал.

Олену Парубій спіймали прямо під час отримання грошей в жіночому туалеті. Було порушено кримінальне провадження, яке після довгих тяжб через два роки таки потрапило до суду. Але, тут мабуть втрутився її брат, і докази провини Олени випарувалися. Пропала частина документів по справі, а також головний доказ – 2 тисячі доларів. За цим фактом відкрили ще одне провадження, розслідування якого, як ви вже здогадалися, теж ні до чого не привело.

Тому Українці, радять Парубію задуматись над своїм майбутнім, бо з минулим як то кажуть все зрозуміло і не йому давати поради президенту.


Читайте також:


Залишити коментар: