“Не надали ніякої допомоги він просто помер у коридорі”: В лікарні Києва розгорівса черговий скандал



В одній з київських лікарень у вівторок, 24 жовтня, від сепсису помер чоловік, так як лікарі не надали йому ніякої допомоги. Про це повідомила його зведена сестра Анастасія Мельниченко в Facebook.

- джерело.

“Вчора вночі помер син маминого чоловіка. Від сепсису, що розвинувся внаслідок забою ноги.

Помер в лікарні, лежачи на каталці, де йому не надали ніякої допомоги. Ніякої – це ніякої. Ні крапельниці, ні аналізів, ні уколів. Він вступив з температурою 35 і вночі його не стало “, – написала вона.

За словами жінки, перед цим він побував у трьох лікарнях, де ніхто не надав йому допомоги.

“О 19 годині вони з матір’ю приїхали в лікарню швидкої допомоги. У лікарні їх відмовилися приймати і відправили в лікарню-стаціонар, на швидкій, вписавши в напрямку що це мала б бути лікарня (септичний центр) на Запорожця, але чомусь в адресі вказали Попудренка, 32. Звідти спробували викликати швидку, але виклик ніхто не прийняв, посилаючись на те, що такий пацієнт може доїхати і сам. Тоді мати Льоші викликала таксі і вони поїхали за адресою, вказаною в напрямку “, – пише вона.

“За адресою Попудренка, 32, куди і приїхала швидка, лікарні не виявилося. Тоді швидка заїхала на Попудренка, 36, де лікарня є, але не та, в яку відправляли.

У цій лікарні подивилися на діагноз (сепсис), напрямок (спеціалізований септичний центр), послалися на невідповідність профілю, уточнили адресу і відправили їх в третю лікарню на Запорожця, 26 “, – скаржиться Анастасія.

Вона додала, що в третій лікарні її брата розприділили в гастроентерологічне відділення, в коридор, на каталку, а допомога так і не надали. Там чоловік і помер.

Анастасія підкреслила, що її сім’я має намір скласти заяву в поліцію про ненадання допомоги.


Читайте також:


Залишити коментар: