Наступного тижня розпочнуться посилені перевірки кафе та транспорту



Силовики вже виписали штрафів на 2 млн гривень

- джерело.

Наступного тижня правоохоронці почнуть посилені перевірки кафе, ресторанів і громадського транспорту на предмет дотримання карантинних обмежень. Силовики вже виявили 703 порушення.

Про це в суботу, 20 червня, йшлося між представниками української влади на селекторній нараді щодо запобігання розповсюдження коронавірусної інфекції, передає прес-служба Офісу президента.

“На наступному тижні почнуться посилені перевірки закладів громадського харчування та транспорту щодо дотримання заходів із запобігання поширення коронавірусу”, – йдеться в повідомленні.

Президент Володимир Зеленський заявив, що у разі недотримання карантину, заклад повинні нести відповідальність.

“Якщо заклади не стежать за тим, щоб люди були в масках, щоб була дотримана дистанція, заходи безпеки, то повинні нести за це відповідальність. Громадські місця повинні відповідати епідеміологічним вимогам під час карантину”, – сказав він.

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков доповів, що силовики провели 2,5 тис. перевірок громадського транспорту. Вони виявили 703 порушення, пов’язаних з недотриманням заходів безпеки, несправністю транспортних засобів і проблемами з ліцензіями. Накладено штрафів майже на 2 млн грн.


Читайте також:


Залишити коментар: