Джамала вдруге стала мамою (фото)



36-річна Джамала народила другого малюка.

- джерело.

Українська співачка кримсько-татарського походження, переможець Євробачення Джамала вдруге стала мамою. 36-річна співачка народила сина, якого назвала Селім-Гірай. Хлопчик з’явився на світ учора, 19 червня.

Радісною звісткою Джамала поділилася на своїй особистій сторінці в Instagram. Зірка показала фото з пологового будинку, на якому позувала поруч з чоловіком Бекіром і новонародженим сином.

Співачка зізналася, що народила другу дитину в прогнозовану дату і навіть у час пологів, що трапляється вкрай рідко.

“Ласкаво просимо в наш бенд! Мій другий принце – Селім-Гірай Сеїт-Бекір Огли Сулейманов! 19.06 народився найпунктуальніший малюк”, – написала Джа.

Радісною новиною про народження другого сина поділився і чоловік Джамали – Бекір.

https://www.instagram.com/p/CBpZLfpgX2K/?utm_source=ig_embed

Як пише УНІАН, про свою вагітність співачка повідомила шанувальникам ще в лютому. Тоді вона опублікувала фото зі своїм чоловіком Бекіром Сулеймановим і їх сином Еміром-Рахманом, на якому трималася за округлий живіт.

“Мені здавалося, у кохання є межа, яка всім нам дана, як зважена крупа, норма. Але ти постукав, дав знак, що тут, присоромив мене, що я знову не одна. І за секунду розширив простори любові, що так часто ми самі собі призначаємо. І зі всесвіту всередині чекаю тебе, та що там – душі не чаю в тобі. Ні, неможливо стати більш досвідченими і навіть звикнути. Це диво, яке дарує Всевишній!”– прокоментувала фото

https://www.instagram.com/p/B8dUaS7JqoV/?utm_source=ig_embed

Шанувальники радісно сприйняли звістку про другу вагітність співачки і засипали її радісними привітаннями в коментарях.

Вагітність у Джамали протікала досить активно. Співачка майже щодня публікувала неймовірно красиві фотосесії вдома, давала online-концерти на карантині і весело проводила час зі своїм сином.

Нагадаємо, 26 квітня 2017 року Джамала вийшла заміж за Бекіра Сулейманова. Урочиста церемонія проходила в Ісламському культурному центрі міста Києва в національних традиціях. Вже в кінці листопада переможниця “Євробачення-2016” оголосила шанувальникам про свою вагітність.

27 березня 2018 року Джамала народила первістка, якого назвала Еміром-Рахманом Сеїт-Бекіром огли Сулеймановим. В цьому році хлопчикові виповнилося 2 роки.

Сім'я Джамали / фото instagram.com/jamalajaaa/


Читайте також:


Залишити коментар: