“Наче шкіру хотіли зняти”: на Івано-Франківщині хтось жорстоко порізав собаку (фото 16+)



У Богородчанському районі невідомі жорстоко познущалися над собакою.

- джерело.

Про це повідомила власниця тварини Ruslana Buchynska. Жінка запевняє, що хтось це зробив спеціально.

“У нас в селі Старий Лисець в горішному кінці виявляється є садисти!!! Які безпощадно б’ють наче лопатою чи сапою тварин! Чи ріжуть ножем! Це вже не перша собака!!! То вухо порізане, то шия,то спина…порізи наче хотіли зняти шкіру… Моя собака ніколи не з.їла ні гуски ні курки,ні яйця не вкрала.Моя собака сирих птахів не любить їсти він не навчений до такого!
Він гуляє собі завжди, але ніколи чужих тварин не чіпає, а наоборот завжди захищає сусідських качок і відганяє чужих собак чи дворняг!!!Ця собака мирна його знають всі в нашому горішному кінці. Мої сусіди мають кури, гуси,качки які ходять гуляють по моєму подвір’ї, але моя собака ще жодної птахи не з*їла”, – пише жінка.

Жінка не може зрозуміти кому прийшло в голову так познущатися з тварини.

“Я не розумію якою треба бути жорстокою людиною щоб таке зробити! Ви лишень погляньте як ця мразь поіздівалася над моєю собакою !!! У нього верхній шар шкіри наддірваний! Наче скальп знімають!!! Наче хотіли шкіру зняти !!! Люди поміж нас є садист!!! Який таємно знущається над тваринами!!! Лишень погляньте видно м’ясо! Ця тварь яка ЦЕ зробила може і людей так потім різати!А представте собі сьогодні все починається з тварин а закінчується людиною чи чиєюсь дитиною!Я не дуже вмію писати пости але пишу цей пост щоб ви люди всі бачили які тварі по серед нас можуть бути! І щоб мої односельчани були на чіку і прислухалися можливо хтось щось бачив чи чув!Можливо є підозри!Можливо ви захистите своїх тварин від цієї тварюки! І нам потрібно знайти цю страшну людину!!!БО це хвора людина яка може не зупинитися на тваринах!!!Задумайтеся!!!Це не перша собака яка була так порізана! В моїх сусідів собаку породи лайка так само порізали!!! Порізали вуха,спину! Ці собаки мирні!!! А якась тварюка так познущалася!!! Я ростила 7 років свого пса не для того аби одного дня якась сволоч таке зробила!!!”, – написала жінка.


Читайте також:


Залишити коментар: