На Волині матір підозрюють в умисному вбивстві дитини



Тіло немовляти без ознак життя виявили на території, де проживала жінка.

- джерело.

Слідчі Любешівського відділення поліції повідомили 39-річній жительці району про підозру у вчиненні карного правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 117 Кримінального кодексу України. Як повідомили у Секторі комунікації поліції Волинської області, мова йде про умисне вбивство матір’ю новонародженої дитини.

Нагадаємо, на початку липня до Любешівського відділення поліції надійшло повідомлення лікаря про те, що до лікарні ушпиталили породіллю з кровотечею.

Поліцейські з’ясували, що того ж дня, за місцем проживання, 39-річна мешканка Любешівського району самостійно народила немовля. Тіло новонародженої дитини без ознак життя згодом виявили на території домовласності жінки. Інформацію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

У ході досудового розслідування слідчі встановили причетність 39-річної матері до вбивства немовляти.

Їй повідомили про підозру у вчиненні карного правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 117 (умисне вбивство матір’ю своєї новонародженої дитини) Кримінального кодексу України. Санкція статті, зокрема, передбачає до п’яти років позбавлення волі. Досудове слідство триває.


Читайте також:


Залишити коментар: