На Україну насувається різке похолодання і зливи: названа дата



Згідно з картами Українського гідрометцентру, неприємна погода нас чекає 3 листопада – на більшості територій очікуються сильні дощі, місцями похолодає до +7+9 градусів. Поки ж слід насолодитися минаючими жовтневими теплими днями.

- джерело.



“30-31 жовтня – сонце, тумани, багато ще красивого листя на деревах і під ногами. Тепло”, – пише синоптик Наталка Діденко.

У гідрометцентрі прогнозують у суботу 30 жовтня, ясну погоду без опадів. Температура вдень +11+14, а на заході +14+18, вночі +2+7 по країні.

31 жовтня буде дуже сонячно, але трохи прохолодніше, +9+13, на Заході і в Криму до +16-ти. Вночі на сході заморозки, 0… -4, а на решті території 0… +4 в нічний час (трохи тепліше на півдні, до +7).

В понеділок, 1 листопада, буде схожа синоптична ситуація, що і днем раніше – помірно тепло і сухо.

А 2 листопада потеплішає на кілька градусів, +11+17, вночі +3+7 (на півдні до +9 градусів). При цьому на крайньому заході ймовірні опади.

3 листопада ситуація кардинально зміниться – на більшій частині країни очікуються дощі (крім сходу), а на заході і частині півночі – сильні дощі, зливи.

При цьому в західних областях різко похолодає – в основному +7+9. На решті території все ще втримається комфортна температура, +10+14 (на півдні +14+17).


Читайте також:


Залишити коментар: