На що можна витрачати 1000 грн за щеплення: перші пропозиції від кінотеатрів та спортзалів



На даний момент картки “єПідтримка” оформили вже 1 314 000 клієнтів Монобанку. Близько півмільйона клієнтів, які подали заявки на тестування виплат у “Дії”, отримають свої гроші вже сьогодні.

- джерело.

Про це повідомив співзасновник Monobank Олег Гороховський на своїй сторінці у соцмережі.

За його словами, вже з 20-21 грудня, коли буде закінчено тестування виплат, кошти зараховуватимуться одразу після схвалення заявки “Дією”.

“Коли отримаєте гроші не поспішайте їх витрачати, ми надішлемо вам у виписку пропозиції від наших партнерів і ви зможете витратити їх повністю та з приємними знижками (для цього потрібно оновити версію додатка, оновлення вийде сьогодні-завтра)”, – повідомив Гороховський.

Деякi клієнти вже отримали гроші на рахунок. Так, Олександр Гончаров опублікував у Фейсбуці скріншот із доказом того, що йому переказали 1000 грн:

На даний момент існують такі пропозиції:

Планета Кіно
4 сертифікати на знижку у “Планета Кіно” номіналом 250 грн. та 4 попкорни на вибір (якщо вартість квитка складе 125 грн., то – 8 квитків).

“Ми даємо товарів на 1500 гривень за ціною 1000 гривень і використовувати можна не 4 місяці, а до кінця 2022 року”, – написав у коментарі співвласник “Планети кіно” Дмитро Деркач.

SportLife
Сертифікат на 2000 грн для оплати будь-якого абонементу у мережі SportLife за заявлені 1000 грн

Соnсert.uа
Сертифікат Соnсеrt.ua на 1000 грн. терміном на рік на всі події.

Олег Гороховський написав, що партнери додаватимуться. Ці пропозиції діють лише для клієнтів Монобанку.

 


Читайте також:


Залишити коментар: