НА 60-РІЧЧІ МОЄЇ МАМИ ЇЇ ЗНАЙОМИЙ ВСТАВ ГОВОРИТИ ТОСТ І ЗАПРОПОНУВАВ ЇЙ ВИХОДИТИ ЗА НЬОГО ЗАМІЖ. Я ПРОТИ, АДЖЕ У МЕНЕ ДВОЄ ДІТЕЙ І ДОПОМОГА МАМИ МЕНІ ДУЖЕ ПОТРІБНА.



Я завжди думала, що батьки для того, щоб допомагати своїм дітям. Донедавна у мене саме так і було, поки мама не заявила, щоб я більше не розрахувала на її підтримку, бо вона вирішила нарешті подумати про своє особисте життя.

- джерело.

У жовтні у мами був день народження – 60 років. Вона запросила найближчих родичів. І серед інших, на день народження вона запросила свого знайомого Михайла Олеговича. Я знала, що у мами є такий друг, і що вони інколи зідзвонюються, але про те, що у них стосунки, я і не підозрювала.

Мама зараз живе зі мною, і чесно кажучи, її допомога мене дуже виручає, адже у мене двоє дітей. Батька не стало ще 10 років тому, відтоді мама всю увагу приділяє мені і моїм дітям.

Мама з батьком прожили довге життя разом, у них була окрема квартира. Але після того, як тата не стало, мама дуже сумувала і ми забрали її до себе. Ми як могли, підтримували її. Ми з чоловіком живемо у великому будинку, ростимо двох дітей: дівчинку і хлопчика. Мама почала допомагати мені: вона готувала їсти, прибирала, прала.

Вона забирала дітей зі школи і водила на гуртки. Присутність мами у нас вдома дуже полегшила мені життя. Ми з чоловіком могли працювати, не переживаючи за дітей.

Я думала, вона щаслива з нами. Мій чоловік добре ставиться до тещі, між ними взагалі немає непорозумінь. Все тихо і спокійно.

Тому, коли на 60-річчі моєї мами Михайло Олегович встав говорити тост і запропонував їй виходити за нього заміж, я була ошелешена. Я думала, поспілкуються і перестануть. Але справи виявилися значно серйознішими, ніж я думала. Мама при всіх дала свою згоду і планує після розпису з ним повернутися жити до себе в квартиру, яку до тепер вона здавала квартирантам. Від цього і нам якась копійка перепадала.

Я не розумію – що значить заміж в її віці і статусі? Вона ж вдова? У неї є ми і внуки, навіщо їй це? Хіба в такому віці розписують в РАЦСі?

Коли я їй про це сказала, мама чомусь образилася на мене. Ми не розмовляли місяць. Я злилася, вона не хотіла робити перший крок. Кинула мене одну з двома дітьми, знає ж, що у мене така робота, що я не встигаю робити домашні справи. За гуртки сина і дочки я взагалі мовчу.

Тиждень тому вона зателефонувала і сказала, що вийшла заміж. І що вона чекала від мене? Поздоровлень? Вона зрадила пам’ять батька, на старості років вирішила молодою побути? Проміняла своїх онуків і мене на чужу людину. Як після цього з нею спілкуватися?

Не розумію я людей, які одружуються після шістдесяти. Невже в такому віці можлива любов? Невже не можна просто спілкуватися? Навіщо пов’язувати себе узами шлюбу?


Читайте також:


Залишити коментар: