Людство загине у 2088 році: у словах Ванги відшукали сценарій Апокаліпсису



Люди будуть старіти за секунди: що передбачила Ванга на 2088 рік

- джерело.

Ванга прославилась своїми пророчими здібностями вже давно. Ще за життя болгарська ясновидиця повідомила багато дивовижних фактів, які вже відбулися. Деякі пророцтва тільки мають здійснитись. Найстрашніше, що ці жахіття здійснюються. Мільйони людей до цих пір вірять у дар жінки. Однак були і скептики, які звинувачували Вангу у зв’язках зі спецслужбами.

Деякі пророцтва виявилися настільки дивовижними, що повірити в них досить складно. Так, за пророцтвом відомої ясновидиці, у 2088 році пошириться хвороба, через яку люди будуть старіти за кілька секунд. На щастя, вчені зможуть перемогти недугу.

Ванга не повідомила, звідки взагалі прийде захворювання і що стане причиною його появи. Не виключено, що вірус виявиться штучно створеним. Тоді, покинувши пробірку, він захопить весь світ. Сьогодні, коли налагоджена транспортна зв’язок між континентами, для вірусів немає перешкод.
Баба Ванга – всесвітньо відома болгарська ясновидиця, що володіє унікальним даром передбачати найважливіші події в світі. Біографія ясновидиці вважається найбільш загадковою серед усіх знаменитих людей минулого століття. Пдтвердження знаходять фактично всі події, які вона напророкувала. Втім, і пророцтва Ванги досі є нерозгаданим феноменом, як стверджує популярна преса.

Шанувальники таланту Ванги знаходять нові докази, що пророцтва продовжують з неймовірною точністю збуватися в сучасному світі, в той час як скептики стверджують зворотне.

Експертам, швидше за все, будуть потрібні роки для розробки ефективного ліки. За цей час встигне постраждати багато людей. Звісно, наслідки від такого будуть непоправними, адже постраждають мільйони.


Читайте також:


Залишити коментар: