“Купили смерть”: моторошна загибель дитини через іграшку сколихнула все селище (фото, відео)



Від трагедії досі не можуть оговтатися

- джерело.

У Чернівецькій області жахливою смертю загинула дитина через подаровану іграшку.

Подробиці трагедії розповів “Оглядач”.

8-річний хлопчик, керуючи квадроциклом, зіткнувся з легковим автомобілем Volkswagen. Від отриманих травм школяр помер на місці пригоди.

Пізніше з’ясувалося, що 21-річний водій легковика був в стані алкогольного сп’яніння.

Аварія трапилася 9 вересня в селищі Красноїльськ Сторожинецького району. У поліції зазначили, що за словами очевидців, Volkswagen рухався з перевищенням швидкості. Зіткнення сталося в той самий момент, коли квадроцикл раптово виїхав з прилеглої вулички. Водія затримали. За фактом відкрили кримінальне провадження. Санкція статті – до восьми років позбавлення волі.

Між тим новина про трагедію сколихнула 10-тисячне селище. Як розповіли журналістам місцеві жителі, люди розділилися на три табори.

“Одні в смертельній ДТП звинувачують п’яного водія. Другі хлопчика, який не повинен був виїжджати з двору. Треті вважають, що винні батьки школяра, які, незважаючи на такий юний вік, дозволили дитині їздити на квадроциклі.

Відзначимо, що відповідно до Закону України “Про дорожній рух”, управління мототранспортними засобами дозволено особам, які досягли 16-річного віку.

Місцеві жителі уточнили журналістам, що 8-річний Габріель П. вже не перший раз катався по селищу на квадроциклі.

“Батьки купили дитині смерть”, – сказали нам у дирекції однієї зі шкіл селища.


Читайте також:


Залишити коментар: