Людмила Барбір знялась в спокусливій фотосесії



Телеведуча ранкового шоу “Сніданок з 1+1”, актриса і учасниця нового сезону “Танців з зірками” Людмила Барбір з’явилася на обкладинці журналу “Единственная” в спокусливому образі.

- джерело.

Телеведуча позувала в елегантній сукні сапфірового кольору з одним відкритим плечем та масивними сережками. Деякі шанувальники порівняли Барбір з голлівудською акторкою Анджеліною Джолі.

В інтерв’ю ведуча вперше розповіла, що в ній тече японська кров. Своє походження Барбір досліджувала за допомогою ДНК-тесту в американській лабораторії.

“Я була здивована отриманими даними, бо в мені вирує така суміш. Крім нашої гуцульської, європейської крові, в етнічному складі моєї ДНК є кілька відсотків з Уельсу, Шотландії, Ірландії та Японії, а також євреїв Ашкеназі. Дізнавшись про це, мені тепер хочеться більш детально розібратися в моєму походженні, тому я звернулася до історика, який досліджує архівні документи”, – поділилась Людмила Барбір.

“Мої батьки взагалі не здогадувались, що в мене є таке коріння, але були приємно здивовані. Мама сказала: “Цікаво, це по моїй лінії чи по татовій?”. А ось чоловік не був здивований”.


Читайте також:


Залишити коментар: