Кличуть священиків: в Івано-Франківську зчинили скандал через оголених артистів на фестивалі (відео)



Авангардний гурт ХЗВ з’явився на сцені в костюмах у стилі “мінімалізм”
В Івано-Франківську через виступ артистів гурту “Хамерман знищує віруси” (ХЗВ), відомих своїми епатажними сценічними образами, на фестивалі Porto Franko вийшло непорозуміння між місцевою владою та організаторами заходу.

- джерело.

Авангардний гурт ХЗВ з’явився на сцені в костюмах у стилі “мінімалізм”. Оголені тіла обурили міського голову Івано-Франківська Руслана Марцінківа і він на своїй сторінці у Facebook доручив після концерту місце, де виступав гурт – палац Потоцьких – освятити.

“Це перегиб, таких артистів нам не треба. Бачимо обурення, це ж не перший такий провокаційний захід. Я особисто вважаю, що такі речі не потрібні місту Івано-Франківську, такі виступи”, – розповів Руслан Марцінків.

Натомість організатори фестивалю не розуміють закидів на свою адресу.

“Пояснювати щось чи вибачатися… ми нічого провокаційного не зробили. Ми тільки показали те, що наразі існує і те, що наразі хвилює”, – пояснила керівник PR-відділу фестивалю Porto Franko Ірина Плехова.

Зазначимо: гурт виступав на закритій сцені. На афішах було зазначено, що це не видовище для любителів мистецтва до двадцяти одного року.


Читайте також:


Залишити коментар: