«Бухгалтер, касир і модель Бодрый дядя»: відомо, хто роздягнувся перед Тимошенко (фото)



ТСН із посиланням на власні джерела повідомляє, що молодика, який 15 червня родгянувся на сцені перед Юлією Тимошенко, звати Максим Валерійович Яригін.

- джерело.

Як уже повідомлялося, сьогодні під час виступу лідерки фракції ВО «Батьківщина» Юлії Тимошенко невідомий «качок» вийшов на сцену та вручив букет політику, після чого роздягнувся до пояса. На його спині був напис «Новий курс України» і стрілка, яка вказувала на сідниці.

Таким чином Максим вирішив продемонструвати, куди, на його думку, прямує «новий курс» Тимошенко.

Згодом журналістам чоловік пояснив, що не задоволений діями політика. Запевнив, що зробив це з власної ініціативи і його «не підсилали».

Тепер Яригіна вдалося знайти у мережі Facebook – там він зареєстрований під іменем «Бодрый дядя».

У соцмережі хлопець постив фото з подорожей до екзотичних країн та вечірок у Києві.

Разом з тим, на порталі з пошуку роботи розміщене нібито його резюме. Згідно з ним, Максим наразі готовий працювати усього за 7 тисяч на таких позиціях як «керівник», «модель», «бухгалтер».

У графі «досвід роботи» він вказав, що працював касиром-продавцем та продавцем-консультантом, заступником керівника в інтернет-магазині, редактором сайту тощо.

Закінчив Яригін Національний університет податкової служби за бухгалтерським фахом. Хлопець «вільно» розмовляє російською та «нормально» – українською. Наголошує на тому, що не має поганих звичок. Займається плаванням, боротьбою, катається на велосипеді та роликах. Один рік навчався у модельній школі Ангел».


Читайте також:


Залишити коментар: