«Ілона зависає»: у Києві школярка для розваги звісилась із хмарочоса (фото, відео)



Малолітня екстремалка наполохала перехожих і підняла на ноги рятувальників.

- джерело.

У Києві днями переполоху наробила неповнолітня екстремалка: дівчина-підліток, зачепившись ногами за металевий парапет, звисала вниз головою зі страшної висоти. І все задля розваги, точніше заради вдалого фото і купи лайків у соцмережах від таких же легковажних тинейджерів.

Тоді випадкові перехожі зняли дівчину-підлітка, яка на даху висотки вдавала із себе Спайдермена, на відеокамеру смартфона. «Коли діти не дуже цінують життя. Київ. «Усе під контролем». Доброго ранку. ЖК «Зарічний». На Славутичі. Малолітки нелякані. Може, буде цікаво», – передбачав можливі негативні наслідки дописувач популярного серед киян пабліка «ДТП.Київ.юа».

На щастя, такі руферські штучки минулися благополучно: коли на дах вибігли викликані ДСНСівці, дівчина уже стояла на безпечній поверхні. На відео видно, як рятувальники спілкуються із юною екстремалкою і її «оператором»: очевидно, проводили неповнолітнім профілактичну бесіду. А через якийсь час соцмережами стали гуляти фото, зроблені «неляканими малолітками», які своїми витівками перелякали жителів столиці.

«А ось і фото з висоти: дівчина Ілона зависає на даху ЖК «Зарічний». Не хочу прогнозувати, щоби мене не зробили крайнім, але в разі чого винуваті були би всі. Хоча начальника служби безпеки ЖК «Зарічний» за таке потрібно гнати поганою мітлою на біржу праці біля метро «Вокзальна». Нагадаю, катотравма – падіння з висоти. Це коли підліток виглядає одразу на 21+, але іноді ще декілька хвилин хрипить. Хоча у випадку з Ілоною і такою висотою хрипів не буде», – дуже «чорно» пожартував адміністратор групи «Київ.ДТП.юа» і прикріпив фото безстрашної (читай «не зовсім розумної») дівчини із підписом «Ілона зависає».


Читайте також:


Залишити коментар: