“Допоможе тільки рецепт покійного Кузьми”: Зеленський “умив” Порошенка в новому зверненні



У своєму новому зверненні обраний президент України Володимир Зеленський добре описав роль чинного глави держави Петра Порошенка, однак є два нюанса

- джерело.

Про це на своїй сторінці в Facebook пише народний депутат України Семен Семенченко.

По-перше, за словами Семенченка, вже не треба Порошенка висміювати, бо він і його банда – кримінальники. А значить їх потрібно садити до тюрми.

“І чим швидше ми почуємо прізвище майбутнього генпрокурора і чіткі заяви з цього приводу тим швидше рухне мародерського система”, – зазначив депутат.

Нардеп стверджує, що проблема не в Раді, а в її господарях. І більшість депутатів не самостійні.

“І тут заяви не допоможуть. Допоможе тільки рецепт покійного Кузьми. Не обов’язково буквально. Але жорстко і «з вогником» – те що доктор прописав, до цього треба перестати відкидати допомогу виборців. Вони – те, про що писав Кузьма, дуже добре розуміють …” , – уклав Семенченко.

Нагадаємо, Володимир Зеленський звернувся до українських депутатів із закликом перестати затягувати з призначенням дати його інавгурації. Відеозвернення новообраного президента було опубліковано в п’ятницю, 10 травня, на YouTube-каналі його команди.

У новому відео Зеленський закликав депутатів згадати слова їх присяги, в якій вони обіцяють працювати в інтересах всіх громадян своєї країни.

«Поки що ви дієте виключно в своїх інтересах: боїтеся розпуску Ради і затягуєте призначення дати інавгурації. І поки ви трясетеся за свої мандати колишній президент Порошенко коїть непоправне», – підкреслив переможець президентських виборів.

На тлі таких дій Зеленський порівняв Порошенка з туристом в єгипетському готелі, який в останній день відпочинку намагається «стягнути» якомога більше.


Читайте також:


Залишити коментар: