Такого не очікував ніхто: хтo з дівчат пoкинув проект за 2 тижні до фіналу(фото)



Залишається всього 2 тижні до очікуваного фіналу романтичного шоу “Холостяк-9”, тому Нікіті Добриніну стає все складніше прощатись із однією з красунь. Наразі 4 дівчат залишились у проекті, а на церемонії троянд телеведучий приніс всього 3 квітки.

- джерело.

У 10 випуску шоу “Холостяк 9 сезон” Нікіта Добринін запланував знайомство з батьками дівчат. Відтак Лілія, Даша, Марина та Софія з хвилюванням очікували на появу телеведучого в помешканні їх родичів. Для кого знайомство Холостяка з батьками обернулось прощанням із шоу – читайте в матеріалі LifeStyle 24.

На церемонію троянд всі дівчата йшли з острахом, бо не знали, як пройшло знайомство Нікіти Добриніна з іншими красунями.

Зустріч з батьками дуже зблизила учасниць шоу з телеведучим, тому вони не хотіли прощатись із ним. Кожна згадала свої переживання перед знайомством та очікувала на появу Холостяка.

https://www.instagram.com/p/BxSzITWhTvA/?utm_source=ig_embed

А от дорогою до красунь Нікіта Добринін зізнався, що приймати рішення для нього вкрай складно, особливо, після знайомства з батьками. Із собою він приніс три троянди, що свідчило про те, що одна з учасниць точно покине проект.

Першою до ведучого вийшла Ліля. За словами Нікіти, в неї дуже красива мама та подякував дівчині за те, що вона відкрила свої почуття йому. Але головний герой проекту розповів, що наступного разу вона має заспівати. Дівчина отримала троянду.

https://www.instagram.com/p/BxSzt8ehcyI/?utm_source=ig_embed

Наступною до телеведучого прийшла Дарія. Він розказав, що всі родичі повідомили йому, що їхня донька закохана, а от сама красуня нічого не сказала Нікіті про почуття. Тому Холостяк пояснив, що деякі речі мають залишитись між двома закоханими. Дарія теж отримала троянду.

https://www.instagram.com/p/BxS0FbqBb3F/?utm_source=ig_embed

Софія з острахом підійшла до Нікіти Добриніна. Холостяк розповів, що в захваті від знайомства з її рідними. Однак загадкова учасниця проекту поводилась з рідними досить жоpстко, що зауважив телеведучий. Софія отримала троянду.

https://www.instagram.com/p/BxS0qW9BhpD/?utm_source=ig_embed

Залишилась тільки Марина. Холостяк пояснив, що йому було дуже приємно познайомитись із рідними дівчини. Він ще раз переконався, що з дівчиною має дуже багато спільного. Але Марина дуже стримана, тому Нікіта Добринін не бачить емоцій навіть у стосунках з нею. Відтак саме вона покинула проект.

“Ці 2 місяці я запам’ятаю на все життя. Хочу, щоб у нього все вийшло з однією з дівчат, бо він, не зважаючи ні на що, дуже гідний Холостяк. Шкода, звісно”, – розповіла зі сльозами Марина.

https://www.instagram.com/p/BxS035fhLRt/?utm_source=ig_embed


Читайте також:


Залишити коментар: