Дівчина продає цноту, бо «не пройшла на бюджет»



Студентка із Казахстану продає цноту за 5000 доларів, бо не вступила у виш на бюджетну форму навчання.

- джерело.

Нещодавно у випуску казаського ток-шоу з’явилася Айнур Жанібекова, яка і поділилася з глядачами подробицями свого рішення, пише Mirror.

Ведучим програми студентка розповіла, що ідея продати невинність терзала її вже давно. Дівчині не вдалося вступити на бюджет, а навчання вимагає багато грошей. Її мама старається як може, але Айнур не хоче все звалювати на батьківські плечі.

Одна з подруг Айнур уже провернула подібну угоду, і студентка вирішила узяти з неї приклад. «Багато дівчат зустрічається із хлопцями і займаються з ними сексом безкоштовно, а у мене є можливість отримати за це гроші», – обґрунтовує свою позицію Жаныбекова.

Дівчина вважає, що концепт невинності в XXI столітті сильно переоцінений. За свою недоторканість Айнур просить два мільйони тенге (5000 доларів), які планує витратити на навчання, операцію із відновлення дівочої пліви, а якщо залишаться гроші – відкриє салон краси.

Після публікації оголошення Айнур отримала вже 60 пропозицій. Дівчина не очікувала такого ажіотажу, тому подумує підняти ціну. У Мережі вчинок студентки, звичайно ж, не оцінили. У коментарях до випуску програми на YouTube багато негативних і саркастичних зауважень.


Читайте також:


Залишити коментар: