Порошенко і Зеленський влаштували перепалку у прямому ефірі (Відео)



Петро Порошенко 11 квітня завітав на програму “Право на владу”, де у телефонному режимі поспілкувався з кандидатом на посаду президента Володимиром Зеленським. Між ними в ході розмови виникла перепалка.

- джерело.

“Пане президенте, Петро Олексійович Порошенко знає прекрасно, що зараз я перебуваю в Парижі, у Франції, тому що його прекрасні автомобілі Служби безпеки України мене туди супроводжували в аеропорт. Ця інформація вам відома. У мене зустріч завтра о 3 годині дня з президентом Франції, тому пан Порошенко прекрасно знає, що я не є в Києві і дуже дивно мене запрошувати в студію “1+1”. Що стосується дебатів, ми домовилися і я запропонував 19 числа на НСК “Олімпійський” і запросив Петра Порошенка на дебати. Він сказав “Стадіон так стадіон” і прийняв ці умови. Я, звичайно, попросив, щоб мене називали Володимир Олександрович або Володимир, не бидло, не наркоман і так далі. Скажімо так, це трішечки триває, але нічого страшного, ми люди прості, можемо це прийняти…”, – заявив Зеленський.

На цю заяву Порошенко відповів, що він не стежить за суперником.

“Хочу вас запевнити, що за вашими пересуваннями президент Порошенко і кандидат в президенти Петро Порошенко не цікавиться. Зустріч у вас, як і у мене, завтра…”

Ці слова перебив Зеленський, після чого Порошенко намагався продовжити свою промову, але Зеленський став говорити, що “президента і так ніхто не перебивав 5 років”.

“Володя, Володимир Олександрович, – в цей момент Порошенко перейшов на російську мову, додавши, що якщо Зеленському більш зрозумілий російський, то він буде говорити на ньому. Але Зеленський не замовкав і продовжував свою думку про те, що він летів в Париж на звичайному літаку і у нього немає можливості в будь-який момент вилетіти на переговори на борту №1, як це робить чинний глава держави.

Какофонію кандидатів перебила ведуча шоу Наталія Мосійчук, яка закликала обох суперників говорити по черзі.

“Петро Олексійович, 19 числа на НСК Олімпійський будуть дебати”, – знову повторив Зеленський.

“Володимир Олександрович, майте терпіння дослухати до кінця. Я вислухав ваше твердження і буду говорити тільки я, – продовжував Порошенко, але Зеленський знову сказав, що покликав його на дебати 19 квітня. Порошенко вже ледь не перейшов на крик і додав, що на стадіоні провести дебати можливо тільки 14 квітня о 14 годині 14 хвилин.

“Петро Олексійович, ви закінчили? Я перепрошую, – перебив його Зеленський. – А тепер закінчу я – 19 числа на НСК “Олімпійський”, крапка”. Після

Цього Зеленський повісив трубку.


Читайте також:


Залишити коментар: