Чорна п’ятниця – не для банальних покупок



Розпродаж – це час, коли можна дозволити собі трішечки більше

- джерело.

Новий смартфон, телевізор, куртка і чоботи – стандартний список покупок в Чорну п’ятницю для більшості покупців. Мало хто замислюється про те, що розпродаж – це час, коли можна дозволити собі трішечки більше. Давно мріяли про квадрокоптер? Дитина просить купити йому робота?

Чому б не втілити мрії в реальність? Особливо, коли знижки складають від 10% до 90%. Представляємо вам товари, над покупкою яких варто задуматися в Black Friday 2019.

Набори для розумного будинку

Такі комплекти створені для забезпечення безпеки і комфортних умов в квартирі, будинку або офісі. Набори об’єднують всі електричні пристрої в одну екосистему, якою можна керувати за допомогою смартфона або планшета. До їх складу входять датчики відкривання вікон і дверей, руху, диму, вимірювання температури і вологості, витоку води, а також розумні лампочки, сирени та інші компоненти. Знижки в Чорну п’ятницю допоможуть зробити ваше житло найзручнішим і безпечним місцем.

Роботи-пилососи

Робот-пилосос – надійний помічник в прибиранні. Пристрій легко налаштовується, управляється додатком на смартфоні. Робот-пилосос здатний самостійно розпізнавати перешкоди і вибирати оптимальний маршрут для руху. Техніка відрізняється низьким рівнем шуму і простотою догляду.

Смарт-транспорт

Знижені ціни в Чорну п’ятницю дозволяють дешево купити гіроскутер, гіроборд, електросамокат, електровелосипед і інші види транспорту. Їх можна придбати як собі, так і в якості подарунка дитині. Такі транспортні засоби відрізняються не тільки стильним виглядом, але і безпекою і екологічністю.

Ігрові консолі і геймпади

Один з найбажаніших подарунків для дорослих і дітей – ігрова приставка Sony PlayStation. Вона дозволяє повністю відчути атмосферу ігор. Пристрій характеризується високою потужністю і плавним геймінгом. Для нього можна підібрати будь-які ігри – від аркад до “стрілялок”. На додаток до консолі по акції в Чорну п’ятницю можна підібрати джойстики, керма, VR-окуляри та інші аксесуари.

Знайти якісну техніку від перевірених виробників допоможе інтернет-магазин Фокстрот.


Читайте також:


Залишити коментар: