«Вас це так хвилює?»: Віра Брежнєва гостро висловилася про своє розлучення з чоловіком



Час від часу співачку атакують користувачі соціальних мереж, запитуючи, чому вона не показує фото з чоловіком. Деякі всерйоз вважають, що Віра Брежнєва не живе з Костянтином Меладзе.

- джерело.

«Явно в розлученні з Костянтином. Його немає на фото ніде », – такі коментарі пишуть Вірі, яка вже неодноразово просила читачів не втручатися в її особисті справи.

Співачка багато разів пояснювала, що у них з Костянтином Меладзе немає проблем у відносинах, і вони разом.

«Гостьовий шлюб? Що ви несете? Що за гості в ваших головах?!»- гостро реагувала Віра. Тепер її терпіння, здається, закінчилося. Зірка різко відповіла читачам: «Вас це так хвилює?»

Брежнєва одружена з Меладзе близько чотирьох років. Правда, до цього вони довго зустрічалися. Віру навіть називали розлучницею, так як Костянтин в період їх роману був одружений на Яні Сумм. Для жінки, яка народила йому трьох дітей, це було ударом.

«Від мене ж протягом десяти років все приховували! Говорили: «Ні, ти що? Ми просто дружимо і співпрацюємо!» Щоб мене обдурити, навіть пісні, написані для Галушки (справжнє прізвище Віри), Костя випускав то під якимись псевдонімами, то під її ім’ям. Хоча Віра ніколи не писала ні музику, ні тексти. І мені не становило жодних проблем визначити, хто справжній автор. Чесно кажучи, дуже хотілося б про все це забути. Я зараз живу зовсім іншим життям. Мені абсолютно не потрібно вдаватися до спогадів про колишнього чоловіка і його коханку. Але відсторонитися ніяк не виходить», – говорила Яна.


Читайте також:


Залишити коментар: