Часу мало: родичі жертв ДТП з Зайцевою отримали дивні СМС



14 лютого закінчується термін арешту Олени Зайцевої

- джерело.

Родичі жертв харківської кривавої ДТП отримали повідомлення про виклик до суду. Згідно з повідомленням, у вівторок, 6 лютого, о 14:00 у Київському районному суді Харкова відбудеться підготовче засідання у справі Олени Зайцевої, яка була учасницею смертельної ДТП.

Однак, на сайті Київського райсуду Харкова інформації про це засідання станом на 15 годину немає. Про це повідомляє Рoliteka.

Адвокат родини сестер Берченко каже, що ще станом на ранок 5 лютого інформації про ймовірне призначення засідання не було.

“Ще вранці я дзвонила до суду, і мені відповіли, що дата і час розгляду засідання не призначена. Про дату підготовчого засідання мені стало відомо з власних джерел”, – повідомила адвокат Катерина Калюжна.

Матір загиблого у ДТП Олександра Євтєєва Світлана також отримала повідомлення про виклик до суду на вівторок. Її викликають на засідання як постраждалу. Про засідання її поінформували через смс-повідомлення.

Катерина Калюжна повідомила, що захист проситиме перенесення розгляду справи, допоки постраждалу в аварії Оксану Євтєєву не випишуть з лікарні, аби вона могла бути присутньою в суді. Зараз Оксана проходить реабілітацію, після операції на нозі – вчиться ходити наново.

Попри малий час на підготовку, адвокати будуть присутніми у суді, Світлана Вініченко заявила, що прийде на засідання. Підозрювані Олена Зайцева та Геннадій Дронов також повинні бути на підготовчому засіданні.

Нагадаємо, що 14 лютого закінчується термін арешту Олени Зайцевої – водія, з вини якої торік сталась трагічна ДТП.


Читайте також:


Залишити коментар: