Переможець Х-Фактор тікає з України



Прийняв рішення виїхати з України

- джерело.

Тріумфатор першого сезону відомого вокального шоу “Х-Фактор” заявив, що переїхав в Америку, щоб домогтися зізнання. І йому зараз дуже важко…

Про це повідомляє Clutch.

Про Олексія Кузнєцова українські слухачі знали ще в 2010 році. Тоді він взяв участь у 1 сезоні вокального талант-шоу “Х-Фактор” на каналі “СТБ” і з перших же ефірів підкорив серця мільйонів телеглядачів. Завдяки своїй завзятості, працьовитості і сильному оперному голосу Олексій Кузнєцов виборов перемогу в проекті. Так і почався його шлях до великої сцени.

Ще під час участі в шоу “Х-Фактор” Олексій Кузнєцов підписав вигідний контракт з компанією “Sony Music Russia”. Але незабаром артист розірвав всі домовленості, оскільки свої зобов’язання організація не виконувала.

З тих пір Олексій Кузнєцов, як кажуть, робить себе сам. Він відвідує майстер-класи всесвітньо відомих оперних педагогів – в Австрії, Італії, Румунії, Сполучених Штатах Америки.

Тепер же 26-річний оперний співак прийняв рішення виїхати з України і пошукати щастя в США.

Зараз артист знаходиться в місті Пантер (Західна Вірджинія) і планує підкорити американську оперну сцену.

“Іноді потрібно приймати рішення, яке відрізає шлях назад. Коли ти йдеш до цілі, не залишай сил на зворотний шлях. Йди за своєю зіркою! У мене було все там, де я жив раніше. Але я приїхав підкорювати Америку. Щодня 15 годин репетицій. Дуже важко, але я точно впевнений, що в мене вийде. Тому що я вірю! І ніколи не здамся. Вже дуже скоро Америка буде мені аплодувати стоячи, в кращих оперних залах!”, – написав Олексій Кузнєцов.


Читайте також:


Залишити коментар: